Instagram е платформа, която се опитва всячески да постигне резултатите на TikTok и

...
Instagram е платформа, която се опитва всячески да постигне резултатите на TikTok и
Коментари Харесай

Как да разберем дали сме блокирани в Instagram?

Instagram е платформа, която се пробва по всякакъв начин да реализира резултатите на TikTok и други обществени мрежи или най-малко да се порадва на триумфи от сходни функционалности. В недалечното минало обаче въздействието на платформата беше доминантно - някои вести се създаваха само върху базата дали дадена известна персона е спряла да следи друга такава, или пък са отстранени общите фотоси от дадения профил. Съответно доста консуматори, за които цялата тази блъсканица е от голяма важност, са си задавали въпроса дали има метод да схванат дали пък не са блокирани от тъкмо избран човек.

При блокиране в Instagram потребителят не може да преглежда профила, да харесва, споделя или разяснява изявления, да загатва, тагва или да изпраща известия към оня, който го е блокирал. Това може и да е верен ход за отбрана на персоналните ви данни, само че не е прелестно, когато се отнася до вас самите. Instagram не уведомява особено за тези дейности, само че има някои индикации, които всеки може да следи.

Ако не можете да откриете някого, който сте считали, че следвате в Instagram, това може просто да значи, че той е деактивирал или изтрил профила си или че ви е премахнал като почитател, тъй че наличието му да не е в горната част на вашата емисия. Възможно е също по този начин да са ви блокирали.

Потребителите, които са подхванали тази стъпка, няма да се появят, в раздела " Търсене ", тъй че това е първата евентуална диря. Ако акаунтът е частен (и сте били блокирани), той въобще няма да се появи в резултатите. Ако е обществен, ще можете да щракнете върху профила, само че вместо изявления ще видите " Все още няма изявления ".

Възможно е да употребявате и предишна връзка като насочна точка: в случай че кликнете върху консуматор, с който сте разменяли реплики или фотоси на персонални известия, а в този момент получавате известие " Потребителят не е открит " или " Съжалявам, тази страница не е налична ", е изцяло допустимо да сте създали " неправилна стъпка " във взаимоотношенията, написа hicomm.bg.

Все отново от Instagram акцентират, че са вероятни сходни неточности при нови консуматори, по време на въвеждането на някои функционалности и така нататък Дори и да става въпрос за блокиране сред консуматори - няколко часа в размишления дали въпреки всичко не е техническа неточност, са добра насочна точка да се настроите да не мислите за хора, които по една или друга причина не желаят вашето наличие в онлайн всекидневието си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР